Raphaella SMITS
xxx
NIEUWSBRIEF Raphaella's G-zine

startpagina

nieuwsbrief

abonneer je

discografie

biografie

instrumenten

interviews

reisschema

persmap

kritieken

links

contact

ENGELSE
VERSIE

'Up Close & Personal' with maestra Raphaella Smits
Paaseditie van 10 tot 14 april 2018 in Kontich (BE).

SORRY ! Alle plaatsen zijn bezet. Wij zijn er klaar voor !
Jammer dat we nog moeten wachten tot 10 april voor deze masterclass.

Teleurgesteld?
Volgende UCnP cursus met Raphaella komt eraan in juli 2018.
Laat je naam opnemen op de lijst van voormelding bij Academix.

 

Wil jij je voorbereiden op een toelatingsproef, of op een eindexamen? Of wil je gewoon je gitaarvaardigheden verbeteren, als professioneel of als gevorderde liefhebber? Dan is Raphaella's masterclass precies wat je nodig hebt.

Raphaella Smits, al decennialang internationaal geprezen als een geweldige performer, is ook bekend als inspirerende docent voor zowel gitaar als kamermuziek. Naast haar leerstoel aan het Lemmensinstituut in Leuven geeft ze wereldwijd master classes aan gerenommeerde instellingen en op de belangrijkste festivals. Haar lessen laten bij elkeen een onvergetelijke indruk na.

Van dinsdag 10 tot en met zaterdag 14 april 2018 zal Raphaella in haar eigen atelier een meestercursus geven aan een beperkt aantal deelnemers. Elke student krijgt een maximaal aantal individuele lessen. Kamermuziek is optioneel, afhankelijk van de vraag. Een afsluitend concert van de deelnemers rondt de cursus af op zaterdag 14 april om 15 uur. Grijp deze unieke kans om je gitaarspel te verbeteren, nieuw repertoire te ontdekken en levenslange vriendschappen te sluiten.

Dit is geen residentiŽle cursus: de lessen beginnen dagelijks om 14u. We eindigen de klas rond 18u. Onmiddellijk daarna nuttigen we elke avond samen het avondeten: alle deelnemers gezellig rond de eettafel van La Smits. Daarna gaan de studenten in de omgeving terug naar de verblijfsaccommodatie van hun keuze (jeugdherberg, b&b, hotel) volgens hun zelfgemaakte afspraken. Het is ook daar dat de deelnemers in de voormiddag zich degelijk kunnen voorbereiden op de les.

De deelnameprijs voor deze niet-residentiŽle vijfdaagse cursus bedraagt 300 Ä (inclusief alle avondmaaltijden). Men kan ook opteren voor de eendagsformule als solist of als ensemble, tegen 100Ä (inclusief avondmaal).
Het aanvraagformulier krijg je na een mailtje aan academix@ymail.com. De deadline voor inschrijving is 1 maart 2018.